Doeltreffenheid voor alles.

Klinische tests bewijzen het.

Somatoline Cosmetic. Het werkt.

Innovatie ten dienste van uw huid.

Somatoline Cosmetic garandeert u een ernstig en nauwgezet ontwikkelingsproces dat steunt op jaren wetenschappelijk onderzoek door een team van experts in de formulering van cosmeticaproducten. Alle producten van Somatoline Cosmetic worden ook in klinische en instrumentele tests, die onder medische toezicht, worden uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria. Onze tests gebeuren altijd in vivo, conform de veiligheidsregels, en zonder te testen op dieren.

Waarom werkt Somatoline Cosmetic ?  

Onze behandelingen zijn doeltreffend :

 • omdat ze zijn ontworpen om specifiek en gericht verschillende schoonheidsproblemen aan te pakken;
 • omdat ze een hoog gehalte aan actieve bestanddelen (Phyto-complex) bevatten met een synergische werking op de voornaamste metabole routes van het vetweefsel, om zo tot een beter resultaat te komen;
 • omdat hun werking wordt versterkt door stimulering van de onderhuidse microcirculatie, wat zich ook uit in een ‘warmte-koude-effect’.

 

 

Gerichte werking op verschillende fronten :

De producten van Somatoline Cosmetic zijn samengesteld uit een mix van actieve bestanddelen (Phyto-complex) die tegelijkertijd inwerken op verschillende fronten, voor een maximale afslankende doeltreffendheid:

 • de lipogenese blokkeren;
 • de lipolyse activeren;
 • de vetverbranding verhogen;
 • de energieproductie bevorderen;
 • het differentiatieproces van de vetcellen remmen om te voorkomen dat het vetweefsel toeneemt.

 

 

Een merkbaar werkingsmechanisme :

Dankzij hun specifieke complex met actieve bestanddelen met cryothermische eigenschappen lokken de producten van Somatoline Cosmetic meteen na het aanbrengen een vasomotorische beweging uit, waarvan het effect merkbaar is op de huid. Dat ‘warmte-koude-effect’:

 • stimuleert de onderhuidse microcirculatie en bevordert de eliminatie van overtollig vocht;
 • helpt de receptiviteit van de huid te verhogen door de opname van de natuurlijke actieve bestanddelen te bevorderen;
 • heractiveert het celmetabolisme dat zorgt voor de fysiologische eliminatie van de plaatselijke vetophopingen

Transparantie en betrouwbare resultaten. In alle omstandigheden.

Om de duidelijkheid en geloofwaardigheid van de resultaten te garanderen, onderwerpt Somatoline Cosmetic al zijn producten aan bijzonder strenge en betrouwbare klinische tests die erkend zijn op internationaal niveau. Alle onze klinische tests gebeuren in vivo, onder dermatologisch toezicht, en worden extern uitgevoerd door onafhankelijke, nationale en internationale instellingen, onder leiding van specialisten in de dermatologie. Bovendien gebruiken we een zorgvuldig gekozen panel proefspersonen, van wie de dagelijkse gewoonten streng worden gecontroleerd (dieet, bewegin, gewicht enz.). Wij testen onze producten niet op dieren en passen altijd de veiligheidsnormen toe. Om resultaten te garanderen, komen onze producten pas op de markt als ze ale tests met succes hebben ondergaan.

In deze klinische studies beoordelen we: 

 • de doeltreffendheid, onder dermatologisch toezicht;
 • de gebruikstolerantie, onder dermatologisch toezicht;
 • de omtrekmetingen;
 • de metingen met wetenschappelijke instrumenten(bv. echografie, plicometer enz. );
 • de klinische beoordelingen door een dermatoloog;
 • de zelfbeoordeling onder klinisch toezicht via een persoonlijke vragenlijst;
 • de gegevensanalyse met statistische methodes waarmee we hun deugdelijkheid kunnen nagaan.

Een streng gecontroleerde doeltreffendheid. 

De doeltreffendheid van onze producten wordt altijd gemeten met een panel van nauwkeurige en precieze meetinstrumenten:

 • echografie: meting van de dikte van het onderhuidse vetweefsel;
 • meting van de huidplooi: meting van de vetmassa/magere massa;
 • morfometrie: meting van de omtrek van de behandelde zones;
 • elastometrie: meting van de visco-elastische eigenschappen van de huid.

Wetenschappelijke tests per product

Kuur voor de Buikspieren Top Definition Sport

Helpt om de buikzone te remodelleren. Ideaal om te gebruiken terwijl u sport.
Lees de details

Kuur voor de Buik en Buikzone 10 Nachten

Helpt om af te slanken terwijl u slaapt in slechts in 2 weken.
Lees de details

Afslankkuur 50 Plus

Helpt om vetophopingen als gevolg van de menopauze aan te pakken in 4 weken. Gaat de tekenen van huidveroudering tegen.
Lees de details

Total Body Afslankende Gelkuur

Afslankende doeltreffendheid in 4 weken. Intensieve verstevigende werking.
Lees de details

Kuur voor de Buik- en Heupzone Express

Helpt om af te slanken in twee weken. Gaat nieuwe vetophopingen tegen.
Lees de details

Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten

10 actieve bestanddelen, afslankend resultaat in 7 nachten.
Lees de details

Intensief Afslankende Nachtcrème. An effective night slimming topical treatment

E. Berardesca, E. Abril, C. Rona, R. Vesnaver, A. Cenni, M. Oliva

International Journal of Cosmetic Science, Volume 34, Issue 3, pages 263-272
Juni 2012

Om plaatselijke vetophopingen bij vrouwen aan te pakken, hebben we een behandeling ontwikkeld met actieve bestanddelen die een dubbele werking hebben: een lipolytische werking en een stimulerende werking op de microcirculatie van de huid. We raden aan om het product ‘s nachts te gebruiken, want dan geeft het lichaam een hormoon (GH) af dat de adipolyse stimuleert en de bloedcirculatie verbetert. De doeltreffendheid wis beoordeeld aan de hand van een dubbelblinde placebogecontroleerde studie in twee onderzoekscentra, gedurende 4 weken, met klinische onderzoeken, morfometrie en instrumentele onderzoeken met biotechnologie voor de huid. De twee centra stelden de significante de afslankende doeltreffendheid van de behandeling vast en de proefpersonen verklaarden tevreden te zijn over het resultaat.

Intensief Afslankende Nachtcrème 10

E. Berardesca, C. Rona, R. Vesnaver, A. Cenni, M. Oliva

PRIME - International Journal of Aesthetic and Anti-Aging Medicine, Vol. 4 Issue 6
September 2014

Plaatselijke vetophopingen kunnen leiden tot verschillende gradaties van psychologisch onbehagen dat de levenskwaliteit kan aantasten. Gelukkig kunnen topische behandelingen helpen om de plaatselijke vetophopingen te verminderen. De auteurs hebben verschillende jaren gewerkt aan een doeltreffende afslankende formule. De moeilijkheid bestond erin om in kortere tijd tot remodellering te komen door in de formule gebruik te maken van een innoverende transportmolecule die de transepitheliale penetratie van de actieve bestanddelen optimaliseert. Dankzij morfometrie- en ultrasonografiegegevens konden de auteurs een significant afslankend effect van het product aantonen na slechts 10 nachten plaatselijk aanbrengen.

Afslankende Kuur voor de Buik- en Heupzone. Klinische en instrumentele beoordeling van een topisch cosmetisch product met afslankende werking, ontworpen voor de behandeling van de buik- en heupzone

A. Sparavigna, R. Vesnaver, A. Cenni, M. Oliva

Journal of Plastic Dermatology (Official Journal of the ISPLAD) Volume 7, Issue 3, pages 283-293
2011

Doel van de studie: klinische beoordeling met niet-invasieve methodes van de doeltreffendheid en de tolerantie van een afslankende cosmetische behandeling die specifiek de vetafzetting op de taille en de heupen aanpakt. De dubbelblinde placebogecontroleerde studie duurde 4 weken en omvatte ook een beoordeling 4 weken na de laatste applicatie van het product. Na afloop van de behandeling bleek de klinische en instrumentele doeltreffendheid van het product te verschillen van die van placebo, en bleek het product de omvang te verminderen en een significante afname van de dikte van de vetlaag ter hoogte van de heupen en de taille te veroorzaken. De tolerantie van het product was goed. De proefpersonen die deelnamen aan de studie waren volkomen tevreden over de behandeling.

Afslankende Kuur voor de Buik- en Heupzone. Evaluation of a new cosmeceutical slimming cream to treat localised subcutaneous adyposities

A. Sparavigna, R. Vesnaver, A. Cenni, M. Oliva

PRIME - International Journal of Aesthetic and Anti-Aging Medicine, pages 16-25
Juli/augustus 2012

De doelstelling van de gerandomiseerde dubbelblinde studie was de beoordeling van de doeltreffendheid en de tolerantie van een cosmetische formule om plaatselijke vetafzetting op de taille en de heupen te verminderen. Alle proefpersonen in de studie waren blind gerandomiseerd naar het werkzame product en de placebocrème. Er werd vier keer een objectieve klinische en instrumentele beoordeling uitgevoerd, telkens met een vooraf bepaald interval. Op alle lichaamszones die waren behandeld met het product bleek een significante afname van de plaatselijke vetafzetting op te treden in vergelijking met placebo. De perceptie van de cosmetische doeltreffendheid was ontegensprekelijk beter voor het werkzame product dan voor de placebo.

Afslankende Kuur voor de Buik- en Heupzone. Efficacy Evaluation of a Cosmetic Slimming Treatment for the Waist and Hips: A Double-Blind Study

A. Sparavigna, R. Vesnaver, A. Cenni, M. Oliva

SKINMED - Dermatology for the Clinician Volume 13- Issue1 pages 23-29
Januari/februari 2015

Er werd een studie uitgevoerd om de doeltreffendheid en de tolerantie van een topische afslankende cosmetische behandeling tegen vetafzetting op de taille en de heupen te beoordelen. De dubbelblinde placebogecontroleerde studie duurde 4 weken en omvatte ook een extra beoordeling 4 weken na de laatste applicatie van het product. Na afloop van de studie bleek het afslankende effect van het product klinisch te verschillen van dat van placebo. Het werd gekenmerkt door een significante afname van de omvang en de dikte van het onderhuidse vetweefsel ter hoogte van de buik en de heupen. De tolerantie van het product was goed en de proefpersonen waren tevreden over de resultaten van de behandeling.

Afslankkuur 50 Plus. Efficacy of a topical cosmetic slimming treatment for postmenopausal women: a randomized, double-blind, placebo controlled trial

N. Pluchino, A.N. Santoro, A. Sparavigna, R. Vesnaver, A. Cenni, M. Oliva, A.R. Genazzani

Minerva Ginecologica Journal of Obstetrics and Gynecology, Vol. 65 - No.1 - Pages 79-88
Februari 2013

Het doel van het artikel is de klinische en instrumentele beoordeling van de doeltreffendheid en de tolerantie van een topische afslankende cosmetische behandeling voor postmenopauzale vrouwen. Dit gebeurde onder dermatologisch toezicht en met niet-invasieve technieken. Er werd een gerandomiseerde dubbelblinde studie uitgevoerd om de afslankende doeltreffendheid van de cosmetische afslankende behandeling te vergelijken met placebo na 4 weken gebruik. De afslankende cosmetische behandeling werd 2 keer per dag aangebracht gedurende 4 weken en verminderde de plaatselijke vetophopingen als gevolg van de menopauze ter hoogte van de buik en de heupen, zonder significant gewichtsverlies te veroorzaken. De proefpersonen waren tevreden over het resultaat van de behandeling en de gunstige invloed ervan op de levenskwaliteit.

© 2018 Bolton Belgium S.A. | P.I. 04420740484

My Beauty Coach

Sei un utente Shape Up Your Life? Aggiorna i tuoi dati e scopri i vantaggi di My Beauty Coach

Hai dimenticato la password?

Click below to select a JPG, GIF or PNG format photo from your computer and then click 'Upload Image' to proceed.If you'd like to delete your current profile photo but not upload a new one, please use the delete profile photo button.

Delete My Profile Photo

Inserisci qui l'indirizzo mail.
Puoi invitare massimo tre persone.

Invio inviti in corso ...
Gli inviti sono stati inviati
Errore durante l'invio, riprova più tardi
Inserisci una o più email valide
Hai finito gli invii a disposizione

Hai ancora 5 invii a disposizione

Conferma

Inserisci la tua prova d'acquisto
Somatoline Cosmetic

Ricordati di conservare l'originale della prova d'acquisto: in caso di vincita di uno dei premi in palio, dovrai consegnarla a Somatoline Cosmetic

Invio prova d'acquisto in corso ...
Prova d'acquisto inviata correttamente
Compila correttamente tutti i campi
Conferma

Please select a language

Français Nederlands